Pages

Thursday, December 30, 2010

New Year Giveaway By KedaiGambarKami Part 1(27 Disember 2010 - 28 Jan 2011)



Hohoho.. Kali ni nak join contest dari kedaiGambarKami. Hadiah yang ditawarkan memang
 bestt glerrr..... so jommm laa... sama2 kita sertai... !!



Klikkk banner di atas untuk join !


Apa Yang Aku Suka Tentang KedaigambarKami ???

Memang banyak , terutamanya gambar2 yang diambil...

Gambarnya memang sharrrrppppppp and Superb !!! Merakamkan moments. 
Gambar di edit dengan baik dan sweeettttttt sangat....

Idea2 jurufoto juga sangat2 kreatif saat gambar dirakam. Macam2 idea yang sangat menarik and
membuatkan gambar nampak lebih colourful and bersahaja.


Nak bukukan gambar2 anda pun boleh, sebab mereka menawarkan khidmat photobook juga.
Menarik kan ??

Apa2 pun jommmm.... layan gambar2 dari mereka...........




video

Macam mana ?? Best kan picture2 tu..





Kalau diberi peluang and murah rezeki, kami pun nak guna khidmat photographer dari KedaiGambarKami
ni, InsyaALLAH...... :)


Kami kan suka bergambar........



Kami yang comelll....hee


Nak klik..klik..klik... dengan KedaiGambarKami boleh ??




It's more than meets the eyes!Jom ke KedaiGambarKami(www.kedaigambarkami.com) sekarang!"







Monday, November 15, 2010

Contest ' Like Like '






Klik banner untuk ketahui syarat2nya.


contest baru untuk rakan bloggers di luar sana...
apa yang korang perlu buat hanyalah ...

1) LIKE facebook Nurulz Collection

2) Nyatakan dari mana korang tahu mengenai contest ini…

contoh: Saya tahu contest ni dari http://loveninasyakina.blogspot.com/

3) Tinggalkan komen berserta url dan nama facebook...

4) Copy, paste semua content dalam ‘contest like..like’ dan sebarkan contest ini ke rakan-rakan bloggers korang yang lain...



Hadiah dan Pemenang?

Hadiahnya ialah…RM50.00
untuk mereka yang menjadi referral tertinggi dalam mempromosikan contest ni.
Pemenangnya pula akan diumumkan seminggu selepas tarikh contest ini tamat.


Contest berakhir pada 15 Dis 2010.



Saturday, November 13, 2010

Saturday, October 23, 2010

1ST Hot Mama Cabutan Amat Bertuah



STIKY ENTRY UNTIL 23/10/2010




1 set perfume dari Imtiyaaz Aroma fr Yusof & Zulaika
berserta tas tangan exclusive dari SyazLurve Couture Collection






Syarat-syarat Penyertaan...


  1. Anda adalah seorang blogger (means kena ada blog sendiri naa)
  2. Menetap di Malaysia, x kisah la kt Semenanjung, Sabah n Sarawak
  3. Pastu, Copy Paste jer entry nie, letak kt entri korg, wajib buat entry secara Sticky POst kt blog masing2..(Toturial camna nk buat sticky post leh study ktSINI)..
  4. sorg leh join satu entry ja taaaaauu..
  5. LEpas siap jer entri korg, korg komen jer entry nie, pastu jgn lupa letak link entry tu skali ek..
  6. Akhir skali.. jgn lupa jadik follower mummy..
  7. Tarikh tutup Lucky draw nie 23 Oct 2010 (nie tarikh utk sticky korg ek), nnt lepas tarikh nie, korg leh buang dah date tu
  8. Nanti mummy akan pilih pemenang guna menda INI


Dah baca syarat2? jom laa join.. Klik banner untuk join k.



Tuesday, October 19, 2010

Comel Lotte Contest By Jaijina

Jom join ramai2 contest ni. Aku pun nak join tau.....



Klik banner untuk join 


Picture yang dipertandingkan ialah.....



Nama : Alisa Suraya
Umur : 8 bulan
Nama Ibu : Juliana


Sweet je Alisa ni, dia ni memang suka pandang camera. Cute kan ?


Untuk boboy pula, aku pertandingkan picture.......




Nama : Muhammad Salahuddin
Umur : 8 bulan
Nama Ibu : Azizah


Hensemkan Salahuddin ni ??? Suka je boleh ambil gambar...



Cute Baby Contest Bersama Sinar Raudah

Aku join untuk gegurl pula... 




Klik banner untuk join

Picture yang aku pertandingkan ialah..........



Nama Si Manja: Alisa Suraya
Nama Ibu : Juliana
Umur : 8 bulan



Alisa tersangatlah comel dan pandai buat ekspresi wajah . Cute je !









Monday, October 18, 2010

Cute Baby Contest bersama Sinar Raudah

Nak join contest ni..... 



Klik banner untuk join

Picture yang dipertandingkan ialah picture..............................




Nama Si Manja : Muhammad Salahuddin 
Nama Ibu : Azizah 
Umur : 8 bulan


Contest Barang Kesayangan bersama aten


Klik banner untuk join


So picture aku dan barang kesayangan aku ialah......................


Picture aku and CK watch.

Muka memang excited melampau bila dapat jam ni. Sebab ni jam idaman. Hehe.
Jam nilah barang kesayangan aku.



Saya Nak Bek Itu ~ Giveaway!




Dengan senang hati aku join contest ni. Beg tu memang menarik !
So, mana2 blogger yang nak join boleh klik banner di atas ok.



Thursday, October 7, 2010

Sararisa 2nd Anniversary Giveaway




Nak join ?? Boleh klik banner diatas ok.

Ouchhh..... Actually aku memang dah lama follow blog ni. Kak Sara memang seorang yang creatif !
Hasil2 kraftangan yang dia buat seperti kad, hairclip and banyak lagi memang cantik2 belaka.

Bila tengok, memang menarik minat aku untuk menjadi seorang yang creaatif juga !


By the way, Hepi 2nd Anniversary dari kami, 
Semoga berjaya dunia dan akhirat. Amin.



Tuesday, October 5, 2010

The Best Picture With My Baju Raya



Photobucket

Klik banner di atas untuk join

Picture yang dipertandingkan ialah............


Picture ni time photoshoot raya di Putrajaya

Ni masa nak bagi duit raya.... Yeaaayyyy

2 picture ??
yup... Sebab tak ada syarat untuk letak 1 picture kan ??
hehe....



Kontest Candid Camera



Klik banner di atas untuk join

Picture yang dipertandingkan ialah......






















 Isteri : Pot...Pettt...Pott...Peettt...
Suami: Adesshhh.... kuat membebel rupanya minah ni.

Ouuucccchhh... jangan salah sngka, tu bukan membebel ok. Tapi tak tahu aku sedang cakap apa time ni.
And tuan snap picture ni pun aku tak tahu siapa.

Cannnddddiiiddddd habis !

Aku tag :

Shikin
MA



Nadia Punye Lucky Draw


Klik banner di atas untuk join


Happy birthday kepada Chinta Nadia.

Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki and bahagia selalu with nadia comel ni.
Cepat2 makan nasi minyak. Amin.

Hehe.


Contest Muncung Paling Menawan Si Kecil



Klik banner di atas untuk join


Picture yang di pertandingkan ialah.......




 Nama : Alisa Suraya
Umur : 1 tahun


2nd Contest MamaRifqy



Boleh klik banner di atas unk join k.

Haaa...... kali ni nak join contest blogger senegeri . Suke3.

So....  Mama Iqy.. ni picture2 yang Sol pertandingkan......


Picture raya...
Time ni photoshoot at Putrajaya.


Ok... memikat hati juri tak ?