Pages

Monday, January 10, 2011

3rd Blog Besday







Klik banner untuk join


Salam Kak Yong saya pun nak join GA yang very d bessstttt ni !!

Saya pilih hadiah kategori 2 : Sebabnya..............

Nak tukar header saya yang comot momot tu. Saya pun nak footer banner, sebab layout saya sekarang ni tak ada footer lansung :(( .

Watermark ??? 
Yup, yang ini memang 100% saya mahu. Saya banyak gunakan gambar dalam entry namun langsung tiada watermark. Gambar2 pun original dari saya sendiri. Lebih selamat kalau
ada watermark kan. Betul tak ?? Nak watermarkkk sangat2 :)) 
Nak buat sendiri memang langsung tak pandai.

Singnature.....
Benda ni pun saya belum ada. :(( memang teringin tapi tak tahu cara nak buat. Harap Kak Yong boleh 
bantu :))



Hohoho...
Ini semua adalah untuk blog utama saya : http://miraclesoflifeonline.blogspot.com/

Mekaseh :)



Contest Jelingan Manja



Mahu join contest jelingan manja ? Klik banner di bawah ...
Due 22/1/2010




So.... picture yang aku ingin pertandingkan ialah............

v

v

v

v

v

v



Jelingan menusuk kalbu.haha

Ok Done !!

Shikin.. Anda ditag !



Friday, January 7, 2011

My Camera Contest







Klik banner untuk join !


Picture yang aku ingin pertandingkan untuk my camera contest ialah.................

v

v

v

v

v

v

v

v

v



We love klik..klik..


Gambar ni area chalet di Pulau Perhentian. Hahaha... my hubby dengan slumber baring di atas 
jalan untuk pejalan kaki. Semangat nak dapatkan picture yang cun !


Ok done !! :) 
wish me lucckkkkkkkk..... (-_-) v



Monday, January 3, 2011

1st Giveaway by HEZESUZE



Yessszzzzaaaaaaa..... 


Kali ni nakak join contest dari akak gonjeng ni  ! Hohoho.... Nak menang sandal laaa.....
Haa,, tengok ni,



Klik banner untuk join. Jom !


Jom laaa sama2 memeriahkan lagi kontest ni..... Ni 2 orang yang wajib kena meriahkan contest ni ye....

> Shikin
> Dayah