Pages

Thursday, December 30, 2010

New Year Giveaway By KedaiGambarKami Part 1(27 Disember 2010 - 28 Jan 2011)



Hohoho.. Kali ni nak join contest dari kedaiGambarKami. Hadiah yang ditawarkan memang
 bestt glerrr..... so jommm laa... sama2 kita sertai... !!



Klikkk banner di atas untuk join !


Apa Yang Aku Suka Tentang KedaigambarKami ???

Memang banyak , terutamanya gambar2 yang diambil...

Gambarnya memang sharrrrppppppp and Superb !!! Merakamkan moments. 
Gambar di edit dengan baik dan sweeettttttt sangat....

Idea2 jurufoto juga sangat2 kreatif saat gambar dirakam. Macam2 idea yang sangat menarik and
membuatkan gambar nampak lebih colourful and bersahaja.


Nak bukukan gambar2 anda pun boleh, sebab mereka menawarkan khidmat photobook juga.
Menarik kan ??

Apa2 pun jommmm.... layan gambar2 dari mereka...........




video

Macam mana ?? Best kan picture2 tu..





Kalau diberi peluang and murah rezeki, kami pun nak guna khidmat photographer dari KedaiGambarKami
ni, InsyaALLAH...... :)


Kami kan suka bergambar........



Kami yang comelll....hee


Nak klik..klik..klik... dengan KedaiGambarKami boleh ??




It's more than meets the eyes!Jom ke KedaiGambarKami(www.kedaigambarkami.com) sekarang!"