Pages

Tuesday, March 8, 2011

Contest Mata Bulat


Klik banner untuk join.

Picture mata bulat aku ialah.............
v

v

v

v

v

v

v


Wooo...big eye !!

K.Dayah... shikin.. Husna, anda ditag !



Posing With Ur Love One - Giveaway


Klik banner untuk join

Picturenya............

I love my hubby so so much



Monday, March 7, 2011

Jangan Pandang Camera Contest




Klik banner untuk join :)

Picture yang dipertaruhkan ialah................

v

v

v

v

v


Nah... picture si MESsI, siap pusing kepala 180 darjah lagi !
Hehehe......


Fadeela, Husna and Ami ! Kamu ditag.......



Sunday, March 6, 2011

New Year Giveaway Part 2 : Couples




Hai... Nama saya MESsI. Umur 3 bulan. Saya baru tinggal di rumah Encik Anuar and Puan Sol selama 8 hari. 

Psssstt.... saya cuba pinjam laptop diorang ni. Harap2 tak kena marah. Lagipun ini kisah penting. Saya perlu ceritakan pada semua. Saya perlu abadi kenangan terindah ini. Tapi takut juga ni, kang tak pasal2 kena tengking sampai terkucir.... Uwwwaaa..... tidak...... Saya taip laju2 k.

Al kisahnya........

Sebelum ni, saya banyak habiskan masa di kedai kucing. Tinggal dalam sangkar yang sempit and asyik terkurung je. Bosannn................

Satu hari Encik Anuar and Puan Sol datang kedai, mereka nak beli kucing. Ya... memang saya kucing 
pun. Masa tu, saya memang berharap sangat mereka bawa saya pergi.

Lepas dah buat muka ala-ala comel, lagak ala-ala manja, gaya penuh mengoda. Akhirnya saya bebas !
Saya milik mereka kini.

Bersyukur tau dapat keluar dari tempat tu. Sekarang saya makan makanan best, dapat main bola, tidur atas katil. So, saya nak balas budi mereka.......

Ermmm..... apa patut saya buat ??? Yang saya tahu mereka suka bergambar.. 


Haissshhh...tengok ni... mereka suka posing. Kalau dapat khidmat photographer mesti lagi best mereka berdua ni bergediksss. Mereka ni Lovely couple and gila gambar ! Ouchhh.. nak tidur pun tak lena. Asyik fikirkan mereka. :(

Tapi kat mana nak dapatkan khidmat photographer yang best ??? Alaaa...... saya ni kucing je.. mana tau banyak perkara.

Selagi saya tak balas budi mereka, saya rasa...........




ARGGHHH........ Tensionnya !!!
Kadang2 sampai baring atas meja, baring atas kerusi and rasa tak bermaya. Tidur pun tak lena daaaa.... Argghhhh....... sorok muka dalam selimut lagi bagus !!


Tingggg.....tingggg...tinggg......

Idea datang mencurah-curah ke ladang gandum. Esok saya nekad nak keluar rumah. Kot2 terjumpa mana2 iklan pasal photographer yang best....

KEESOKAN HARINYA ~


Sssshhhhhhhh... saya kena berjalan perlahan-lahan. Mencari helah menyelamatkan diri. Pheeewww...letih menyorok sini sana time nak mencelah keluar.


Akhirnya............ saya tiba di pasar and ternampak iklan . Saya cuba tanggalkan kertas iklan giveaway di dinding and bawa balik rumah. Saya bagi kat mereka risalah tu.

Haaa.... tengok ni !!!


Muka saya memang agak buruk masa tu, ini semua gara2 terkejut + teruja. 
Klik banner untuk keterangan lanjut k.

Weeehaaa..... memang sesuai untuk mereka. Aikkkss... ni tuannya si Oni, aweks cun tu. Oooo.....kenapalah aku boleh lupa yang tuannya puan CatCatlina seorang photographer yang profesional dan pemilik Kedai Gambar Kami. 

Semua jenis majlis dan apa sahaja moments dicapturenya. Wowww.... lagi bestt bila dapat photoshoot free...  Eh2.. nak suruh mereka cuba ! Nanti menang, gambar2 mereka diambil cantik2.. Haaa... macam ni.....


Gambar untuk majlis kahwin sangat2 cantik. Kedai gambar kami sanggup pergi ke mana2 negeri or seluruh ceruk kampung untuk abadikan picture kahwin anda. 

Anda cakap je nak gambar macam mana. Gambar kat ladang kuda ??, kat padang rumput??, kat dalam hutan ??? Semua boleh ok. Mereka pasti puaskan hati pelanggan2 mereka . 

Gambar yang diambil sangat cun, clear and sharp ! So... inilah yang terbaik!! 

Nak buat majlis cukur jambul ?? majlis bertunang ??? or nak ambil gambar bersama family tercinta ??

Usah pening2... terjah je Kedai Gambar Kami, semua jenis moment akan dirakamkan. Tengok tu, macam2 prop yang digunakan. So colourful and menaikkan seri pada gambar. Kedai Gambar kami mahir dalam pemilihan prop yang mengikut kesusaian moments tau.

Nak suruh ambil gambar baby ?? Pun boleh....... semua boleh ok. Kanak2 yang aktif pun mereka boleh dapatkan gambar terbaik dan sharp ! Pergggh...... sangat2 profesional laa kan....

Eh.... Kedai Gambar Kami juga membuat photobook laa... Wowww.... cantiknye.....


Inilah yang besttt...... gambar diabadikan selamnya ! Macam2 size dan jumlah helaian ada. Pilih je nak yang macam mana.

YIPPPPIEEEE................

Encik Anuar and Puan Solehah sangat suka dengan Kedai Gambar Kami lepas tengok risalah yang saya bawa balik tu. Terus mereka ke website Kedai Gambar Kami. Klik SINI k. 


Ouuucchhh... aku disayangi lebih kerana kebijakan aku. Nanti boleh dibelai-belai selalu, tidur lena and kadang2 menonton tv dengan aman. Tak perlu fikir apa2 daa...... 

Saya harap mereka dapat menang photoshoot couple ekstravaganza dari Kedai Gambar Kami. Sebab hanya Kedai Gambar Kami betul2 memikat hati saya. Lagipun, sambil menyelam minum air... nanti bolehlah abang MESsI ketemu sama adik Oni. Auwww...... ( bukan ke Oni lagi berusia ? haaahaa)

Haissshhhh...tak sabar nak tengok gambar mereka berposing......


Ermmm.... macam ni ke..macam tu... eh2... ni pun cun. Adoii... sakit leher duk intai buih2 gambar mereka atas kepala. Berangan sudaaa......



Sebarang tempahan @ pertanyaan Call 0137449963 (Catlina) or 0197433093 (Cg Fly)or emailcatlina7@yahoo.com 


Haissshhhh.... saya harap saya dapat membalas budi baik mereka terhadap saya sebab saya jumpakan mereka giveaway yang best dengan hadiah gempak beserta maklumat untuk khidmat photographer profesional iaitu Kedai Gambar Kami !


PSSSSTTT...... saya sign out dulu, nantikan ketahuan pula saya guna laptop mereka ni. Hik3...



Contest Saya Dan Gadget




Klik banner untuk join.
DUE : 15 Mac 2011

Haaa...... ni dia picture aku dan gadget !!

v

v

v

v

v


Blogging time !!


Dayah... anda ditag !



Contest " Splashy Moment " - By FIQKBE





Klik banner untuk join.
DUE : 10 Mac 2011

Gambar splashy moment itu ialah gambar.....................


Picture ni aku snap ketika my hubby duk mandi manda di Pulau Perhentian.


Ami ! anda ditag........



Saturday, March 5, 2011

Contest Kucing Paling Comel



Klik banner untuk join. DUE : 30 April 2011

Suka sangat2 dengan contest ni, sebab nak pertaruhkan picture...........

v

v

v

v

v

v

v

v


My CUTIEST MESsI 

Anda ada picture kucing ?? jooommm .... sama2 kita meriahkan contest ni !

GUD LUCK MESsI !!


Syu, nadia, soly...... anda ditag !