Pages

Monday, January 10, 2011

3rd Blog Besday







Klik banner untuk join


Salam Kak Yong saya pun nak join GA yang very d bessstttt ni !!

Saya pilih hadiah kategori 2 : Sebabnya..............

Nak tukar header saya yang comot momot tu. Saya pun nak footer banner, sebab layout saya sekarang ni tak ada footer lansung :(( .

Watermark ??? 
Yup, yang ini memang 100% saya mahu. Saya banyak gunakan gambar dalam entry namun langsung tiada watermark. Gambar2 pun original dari saya sendiri. Lebih selamat kalau
ada watermark kan. Betul tak ?? Nak watermarkkk sangat2 :)) 
Nak buat sendiri memang langsung tak pandai.

Singnature.....
Benda ni pun saya belum ada. :(( memang teringin tapi tak tahu cara nak buat. Harap Kak Yong boleh 
bantu :))



Hohoho...
Ini semua adalah untuk blog utama saya : http://miraclesoflifeonline.blogspot.com/

Mekaseh :)



4 comments:

  1. salam NurSolehah,
    kakyong dtg terjah... header main blog tu comel dah tu.. cuma elok resize kasi kecik sikit .. ;)

    & kakyong tak nampak ler link bloglist.. simpan kat mana ya...??!!

    nanti gtau yer..

    ReplyDelete
  2. mekaseh k.yong...

    bloglist xada la... sy dh letak banner n backlink kt sidebar..boley ke?

    ReplyDelete
  3. buat la 1 bloglist..
    nanti senang nak blogwalking & tahu update ;)

    ReplyDelete
  4. sy ade google reader... bila blogger update, sy tahu ... :)

    ReplyDelete